P
pani.olga
Gość
Olga nas też260 tyś kilometrów
)) he he sorka za to nie dociągnięcie
![]()
haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Olga nas też260 tyś kilometrów
)) he he sorka za to nie dociągnięcie
![]()
Musze się pozalic..
Na samo zakończenie dnia oczywiście ktoś musiał schrzanic mi dzień.. a kto ? Moja kochana rodzicielka. Kobieta nie odzywa się do mnie od połowy listopada bo nie pasuje jej to ze zostanie babcia, słowa ze mną nie zamieniła, z wigili wyszłam po 15 minutach bo widać było, że byłam tam niechciana a teraz co ? 30.01 - niby moje imieniny. Pisze niby, ponieważ ja ich nigdy nie obchodziłam, nawet nie zwracalam na nie uwagi a ona jeszcze potrafi mi napisać " wszystkiego najlepszego w tym twoim szczęśliwym życiu " no kurde juz by sobie darowala takie teksty!![]()
ale to jest fabryczna igła od tej maszyny, była w komplecie (;Olga, skoro igla wypada to pewnie masz zle dobrana do maszyny, u mnie byl taki problem
musisz to za przeproszeniem olać. człowieka nie zmienisz, a tylko się będziesz stresować niepotrzebnie. może mama czuje się staro i boi się, że odejdzie na drugi plan już dla wszystkich, a że Ty też się do niej nie odzywasz (a rodzice zawsze uważają, że nawet jak się obrażą i to ze swojej winy, to dzieci powinny się pierwsze odezwać), to złośliwie zareagowała, że taka jesteś szczęśliwa, że nawet nie masz czasu do niej napisać.Nie, moja mama ma 57 lat i ma już 3 wnuczat.. coś strasznego. Każde z mojego rodzeństwa podczas okresu ciąży przezywalo z nia koszmar, myślałam że mnie najmłodsza z rodzeństwa to ominie no ale niestety.. dobrze ze dzidzia chociaż ze strony Tomka będzie mieć fajnych dziadków
Nie, moja mama ma 57 lat i ma już 3 wnuczat.. coś strasznego. Każde z mojego rodzeństwa podczas okresu ciąży przezywalo z nia koszmar, myślałam że mnie najmłodsza z rodzeństwa to ominie no ale niestety.. dobrze ze dzidzia chociaż ze strony Tomka będzie mieć fajnych dziadków