Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wczoraj wieczorem zajęłam się Zosia, potem sobą i padłam. Teraz już jestem na zajęciach tanecznych z córą. Potem ogarniemy jakieś zakupy i do domku.
A dzisiaj pierwszy raz ,, na powierzchni" poczułam jak maleńka się rusza
hej,strasznie nas zasypało sniegiem dziś,a jeszcze wczoraj padał deszcz! jak znajdę chwilke to wstawię zdjęcie bo to jest niesamowite że przez pare godzin aż tyle nasypało:-)
Mój lekarz też jak nie ma pewności nie powie i też 100% sprawdzalności.Lepiej tak niż się zdziwić przy porodzie,poza tym w moich oczach lekarz który co usg ma inna wersję co do płci traci w oczach autorytet
Monia a co się dzieje?
ja wstałam z bólem pleców i nerki i wszystkiego w ogóle... ale po ciepłej kąpieli zdecydowanie lepiej.
zaraz wybywamy z A. na randkę (; do jakieś kawiarenki, ponoć najlepszej w Warszawie.
A u nas mróz i ślisko,na drodze, mąż rano jadąc do pracy wpadł w poślizg i wjechał do rowu, na szczęście nic mu nie jest, tylko zderzak w aucie do wymiany.... ale stracha mi napędził jak zadzwonił..... normalnie szok, dobrze, że jechał wolno....
A my dopiero wstałyśmy Oliwia grasowała do 2 w nocy :/ Zaraz ją ogarniam bo przyjeżdża moja mama po Oliwię i po tort jeden Ł. zawiózł podrzucając rano fotelik he he no i lecę na zajęcia na 13:45 ehhh
Hmm.. coś mi mała pokasłuje :/ ale tylko z rana :/ hmmm...
Miłego dnia dziewczyny bo nie wiem jak apka będzie chciała mi śmigać :/