reklama

Lipcowe mamy 2015

Obżarłam się w Zakładce jak dzika świnia :> A teraz czuję się jak kulka.

We wtorek chcę iść na tę glukozę - czy jutro powinnam trzymać jakąś specjalną dietę, czy lepiej odżywiać się normalnie, żeby wynik był "prawdziwy"? Rozumiem, że idzie się na czczo, po 12h niejedzenia tak?

Chyba wystarczy 12 przed pic juz tylko wode i nie jesc. Tam gdzie ja robilam to na ulotkach pisalo zeby tez dzień przed nie cwiczyc

reklama
Czyli wodę przed można? Super :) Bo myślałam, że nie, a bez wody to nie wiem jakby mi tę krew pobrali :/ I tak przy moim niskim ciśnieniu to mi często ta krew ledwo "ciurka".

Ostatnia edycja:
Thriade przed można pić, ale nie za dużo, a po wypiciu glukozy to nie można nic jeść ani pić..... mnie tak suszyło, ale dalam radę :P no i lepiej nie jeść dzień wcześniej słodyczy albo ciężkostrawnych dań bo na czczo możesz mieć zbyt wysoki wynik

no, ja też we wtorek się na glukozę wybieram, mam nadzieję, że to przeżyję. nie przepadam za słodkimi rzeczami.

dziś jestem z siebie dumna - zrobiłam porządek w szafie z butami (7 pudełek z zawartością wywędrowało do śmietnika) i na lodówce. mieliśmy tam zeskładowane wszystko, co się dało i dziś w końcu to przebrałam, a lodówkę umyłam. miałam jeszcze ambitny plan posprzątania gratów pod łóżkiem, ale zabrakło siły, poza tym miałam dwa teksty na zlecenie do napisania i sobie odpuściłam dalsze porządki.

ale w tym tygodniu planuję pociągnąć tę dobrą passę (;

Witajcie zrobiłam sobie poranne ważenie a tu 57 kg czyli mam już +6
Powiem Wam,że jak ja się już rozkręcę to mogę sprzątać biegać,ale jak usiądę to już koniec. Ogólnie to z dnia na dzień jestem bardziej zmęczona i potrzebuje więcej snu a niestety mój ranny ptaszek już od 6 na nogach ah

reklama
miq Ja też mam 6 na plusie, ale ja zaczynałam z 56 kg. Z Zosią przytyłam 13- zobaczymy jak teraz będzie.

Ja na glukoze idę w przyszłym tygodniu, chociaż tak sobie myślałam, że może lepiej w tym tygodniu pójść- po obżarstwie świątecznym mogą wyjść dziwne wyniki:-D
W czwartek mam wizytę u gina, żeby sprawdzić jak tam moja szyjka po zabiegu...:-( Od środy(wyszłam ze szpitala) leżę praktycznie cały czas. Dzisiaj się ruszyłam i zawiozłam Zochnę do przedszkola.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry