Jesteśmy

Rentgen wyszedł ok więc już brak mi sił do tego dzieciaka :/ Jutro idzie do przedszkola bo osiwieje, no szogun nie dziecko ehh.
Mamy jutro wizytę u lekarza

Jupi

rano mocz muszę zawieźć bo dziś nie dałam rady z tym badaniem :/ mam nadzieję ze już bez żadnych śladów i innych cudów ehhh
Thriade dasz radę

Ja nie wierzyłam w coś takiego jak instyt macierzyński

Istniej on seryjnie. Jak czujesz że nie powinno być tak czy owak albo, że tak możesz spróbować że może to być to, to warto to robić/próbować

Mi położna powiedziała jedną prawdę "Matka wie najlepiej co z jej dzieckiem" i o ile nie dasz wejść na głowę swojej lub partnera rodzinie będzie git

Oczywiście warto pytać co i jak czy ktoś ma na coś pomysł ale warto też analizować wg siebie to i charakteru naszych szkrabów
Aaa i nie raz w myślach będziesz miała "Wolałam Cię w brzuchu

bez majdanu, jęków i pieluszek po pachy" he he

ja tak zawsze gadałam jak już mi rąk brakowało
Olga jak ona taki leń to może właśnie ze względu na bobasa na zaś się ewakuuje . Co aby mogła spać do 14 sobie dalej a w nocy nikt ją nie budził. Tłuczenie bratu do głowy, że jest z nią coś nie tak też nie wiele da, bo zaprze się w sobie. Jak samemu klapek z oczu nie zgubi to nie wiele po może. I tak jak dziewczyny piszą może "rozejście się" na swoje, lepiej za skutkuje niż mieszkanie na "kupie". Tak czy inaczej co ma być to będzie, a mamie powiedz to co któraś z dziewczyn napisała że to chyba ona powinna "zajrzeć" do ciebie bo chodź ciąża to nie choroba ale mimo wszystko stan wyjątkowy
Każdy tydzień po 30 tc to w zasadzie większa szansa dla zdrowego malucha

Ja mam schizę z 28-32 tc mam na myśli 7 mc ciąży :/ liczę że szybko ten ostatni trymestr minie bo po 7 mc do końca już i tak lepiej nie będzię z moimi obawami.