reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
my dziś na targach MamaVille byliśmy, trochę fajnych rzeczy, ale głównie to kocyki, przytulaczki i ubranka w kosmicznych cenach. zdecydowaliśmy się w końcu na apaszkę na zatrzaski, bo bardzo nam się spodobała (: i wyczailiśmy wydawnictwo Usborne, które książeczki po angielsku wydaje, już zamówiłam 3 dla małego :D ale ogólnie słabe te tergi...

Hej , ja już po śniadanku.. wiecie co mnie zastanawia ? W nocy jak budzę się na siku to jestem sztywna wszystko mnie boli ;/ Przecież nawet jeśli miała bym po czymś zakwasy ( a przeciez nie zawsze się tyle na robie ) to nie były by one codziennie i na całym ciele.. dziwne rzeczy.
Wczoraj cały dzień na dworze i dzisiaj mam tak czerwoną buzie, nie wiem o co chodzi czyżby już pierwsze promyki słonka opalały ? Jeśli tak to dobrze bo na tych chrzcinach ciągle się mnie ktoś pytał czy mam anemie bo jestem taka biała, normalnie przezroczysta.. ( a ja sobie myślę - super niema to jak dać tone tapety a oni wszyscy mówią ze jestem blada.. ) :-)
Tym czasem dzisiaj na dworze okropieństwo, dalej jest ciemno, wieje okropny wiatr i zaraz chyba zacznie coś padać. A ja muszę się zebrać i pojechać do sklepu elektrycznego i na zakupy bo w lodówce pingwiny się smieją :D . Później do domu i wieczorem wizyyyta !

Ps. Aha.. na moim brzuchu już są rozstępy ... :-(:no2:

U Mnie dziś dzień lenia, narazie nie mam pomysłu na siebie, mąż w pracy na całą dobę więc chyba jedynie w kuchni poeksperymentuje o codzienny spacer a reszta wyjdzie w ciągu dnia :-P

Co do rozstępów u mnie już na całym brzuchu, mimo smarowania, geny zwyciężyły :-(

No i dziś wkraczamy w 3ci trymestr, mam nadzieję, że szybko zleci :-D

heloł
u mnie też ciężka noc budzę sie co chwila, łydki mnie bolą biorę magnez ale mimo to ból jest (skurcze minęły)
Mati sie budził w nocy śniło mu się coś i przytulać musiałam, potem jego siku (ledwo zasnęłam) potem ja siku - i tak mniej wiecej noc wyglądała...:baffled:
A w p=kolu płacz on nie chce iść i do mamy!
Nie wiem czemu i co sie stało...

A ja nie zmruzylam oka bo znowu mam jakas wysypke ale tym razem tak bardzo swedzaca ze nie dalo sie spac :what: przed chwila bylam zrobic badania i znowu bede musiala wybrac sie do lekarza ...

Hey sobota była piękna nawet małe zakupy zrobiłam dla siebie bo o dziwo mi się chciało;-) a w niedziele znów syndrom nic mi się nie chce...
Martyska mnie też sztywnieje w pachwinach pod brzuchem jak śpię ale rano jak się rozchodzi to jest ok :-)
Klaudia mam nadzieję że to tylko jakaś alergia trzymam &&&
Ja odpukac nie zauważyłam jeszcze rozstępów i mam nadzieję już się nie pojawia wystarczy że mam na tyłku i udach ale to dużo z przed ciąży...
Moja niunia coraz bardziej daje o sobie znać ach jak ja to lubię :-)

Moje maleństwo też ostatnio strasznie aktywne, a miało spać 20h na dobę :P a wczoraj jak mąż pelcy mi masował, a ona chyba gdzieś z tyłu schowana była to się wkurzała i takie mocne kopy, że szok :P a w nocy musiała się mi przekręcać bo czułam ją tak nisko, naciskała mi na pęcherz i spojenie, że miałam takie uczucie jakby mi za chwilę wszystko miało wypaść dołem :P i też łazienka często była w nocy :crazy:

reklama
witajcie :-)

mnie ostatnio też gorzej się śpi.., ogólnie :-)awsze robiłam sobie drzemkę w dzień to już nie muszę i w nocy śpię po 7godz.. maluszek kopie, plecy bolą.. a najgorzej jak się położe..
Ja dzisiaj o 12.00 mam wizytę, już nie mogę się doczekać.. może wkońcu da się potwierdzić czy to chłopak.. a jak nie to poczekam do porodu.. będziemy mieć niespodziankę.. :-)
Pogoda się zepsuła a już była taka piękna wiosna!:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry