wichurka82
Fanka BB :)
Z tymi chłopami juz tak niestety jest. Teraz zbieram siebie, dziecko i jeszcze na niego czekamy jak gdzieś wychodzimy a na wyjazd wszystkich pakuje ja a pozniej słucham ze czegoś tam nie wzięłam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Angi, po tym co on tam zrobił to ja się obawiam, że on nawet nie wie co to znaczy zagruntować ścianyon po prostu wszedł do pokoju, i z marszu tak jak stał wałkiem pomalował sciany
Mój spec od samochodów i w tym jest dobry no ale w domu - krany i inne pierdy to dwie lewe ręce.
Ale powiem wam teraz najlepsze. T Miał jechać na ryby z kolegami jutro na cały weekend, a pojechał już dziś ( pomimo, że obiecał że zajmie się klimatyzacją w aucie i pojedzie dopiero jak ją zrobi.. oczywiście klimatyzacja nie zrobiona a on już na rybach ) I na dodatek jest obrażony na mnie bo nie naszykowałam mu pościeli i będzie marzł ( bo oczywiście sam nie wpadł na to żeby ją zabrać )no rozumiecie tupet.. Bo ja mam JEGO spakować na JEGO wyjazd i pamiętać o wszystkim za NIEGO, żeby on mógł sobie wsiąść w auto i pojechać odpocząć![]()
A to jacy są nasi TŻ to zasługa nikogo innego jak naszych teściowych, taka prawda. Ja sobie nie wyobrażam bym tak syna wychowała serio. Uważam że jest i powinno być coś takiego jak równouprawnienie, korona z głowy nie spadnie jeśli zmyje podłogę, wstawi pranie albo po prasuje.![]()
Ja też właśnie się wzięłam za pranie ciuszkow[emoji6]Haaa . Dzis nareszcie i do mnie dotarl syndrom wicia gniazdapomylam komodke dla dzidzi i rozpoczynam pranie
![]()