reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Nie wiem czy to pocieszenie ale na innych forach babki piszą że czop wypada dużo wcześniej ;)
no stress :)
Klaudia zadzwoń do swojego lekarza albo położnej i podpytaj, to zawsze troche uspokoi

Hej kobietki,poszłam dzisiaj z córą na spacer i myślałam,że nie wrócę... to spojenie,ogólnie taka jakaś słaba i niespokojna jestem
A powtórzyłam sobie mocz i wyniki są zupełnie inne,przeszło mi przez myśl,že tamte były nie moje:/

Czekam na pierwszego dzidziusia, synka Olka,
jesteśmy w 34 tygodniu i ogólnie nie moge narzekać bo dobrze się czuję:)
waga tylko mnie przeraża bo już prawie 14 kg do przodu i potworne rozstępy pomimo regularnego stosowania bio oilu.
Młody rozrabia i tak jak wasze dzieciaczki miewa czkawkę nawet 3 razy dziennie, ale wiem że to dobry objaw bo jak twierdzi moja ginekolog "świadczy o dobrostanie dziecka"
Młody w 33 tyg miał już 2100 ale nie martwimy się że będzie wielkoludem;p
dobrze że jest miejsce gdzie można o wszystkich sprawach i wątpliwościach porozmawiać;)
ściskam was mocno laski;p

miq witaj w klubie, ja dziś spałam 12 godzin w nocy, z 3 przerwami na siusiu..... rano byłam dalej nie do życia, zero energii, a po 2 godzinach od wstania musiałam się znów położyć, bo normalnie mazało mi się przed oczami, nie miałam siły ustać na nogach, ale poleżałam z godzinę i trochę odeszło, może spadek ciśnienia?? bo pogoda się zmieniła u nas z zimna w nocy z 3st na słońce dziś na ponad 20 :szok: a spojenie też mi non stop już dokucza.... mąż jak patrzy jak się męczę z wstaniem lub przekręcaniem w łóżku to mówi, że już nie chce więcej dzieci:-D

KasieńkaS witaj! :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry