Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mnie tez dzis ciagnie na dole brzucha jak wstaje i chodze, mija jak zrobie kilka krokow tak jak bym to rozchodzic musiala. Straszne uczucie chyba sie kosci rozchodza
Jak wyszłam z tamtąd po 1,5 godziny .. to myślałam że mózg mi wyparuje .. :-)
I dowiedziałam się tyle, że 10.05 dostałam pieniądze normalnie za okres od 10.04-10.05 a wczoraj przelali mi pieniądze za 11.05-30.05 .. masakra jakaś. Raz normalnie pełna wypłata przychodzi a raz dzielą i motają.,
Ja dzisiaj od 2 nie spie, pewnie będzie tak, że zjem śniadanie i padne ale teraz puki co koczuje i marze o omlecie z białym serem i jagodamiI wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze ? że jak na złość nie mam białego sera
Miłego dnia kochane
Aaa miałam jeszcze zapytać, czy któraś z was zamawiała jakieś ciuchy lub bielizne ze strony bonprix ? Wiecie coś na temat jakości i rozmiarów ?![]()
Cześć dziewczyny . Jak wasze samopoczucie ? Ja coraz ciężej się czuje , chociaż brzuch zaczyna mi się obniżać i lepiej oddycham .
17 czerwca idę do szpitala a 18 mam ccmała w 34 tygodniu ważyła 2200 , we wtorek mam następną wizytę , już ostatnią przed szpitalem . Plecy mnie bolą , i mam leżakować przez te 3 tygodnie bo grozi mi przedwczesny poród ze względu na małą ilość wód .
:-)ja tez dzis kupilam borowki i truskawki bo takiego smaka mi zrobiłyscie wczoraj ze dzis juz nie popuściłam i pojechalam po truskawkiKupiłam kilo borówek amerykańskich i właśnie pałaszuję z jogurtem (nie całe kilo ofkors).
![]()