klaudia81.81
Fanka BB :)
Ja spakuje pojutrze zgodnie z planem dopiero w czerwcu 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ale trudno się mówi szukamy dalej .......Ale tu dziś popołudniu mało aktywnie.
U nas też dziś były truskawki i młode ziemniaczki i młoda kapusta, mniam.
Zrobiłam giga zakupy na gemini, także już w zasadzie wszystko mam. Nawet udało nam się dorwać w tym tygodniu używany hamak do podwójnego wózka i to w naszej dzielnicy, ze 2km od nas. I trochę dziś popracowałam nas torbą do szpitala
Angi dzięki za całe info na temat zbiórki. A o Jagiellońską miałam Cię właśnie pytaćMoże kiedyś tam w końcu dotrzesz
W ogóle to warto przejrzeć oferty producentów i dowiedzieć się, gdzie interesujący Cię model można zobaczyć na żywo, ja tak właśnie zrobiłam i tak trafiłam tam na Jagiellońską, a potem mój brat też tam kupił świetną sofę. A jaki byś chciała ten narożnik i za ile? My też nie możemy imienia wybrać, choć mam przeczucie, że skończy się na Stefanie.
Do jutra![]()

Angi dzięki za info na temat zbiórki, ja również pod koniec wakacji czy kiedy zdecydujecie ponownie mogę zrobić przelew.
A czy masz może jakieś info o stanie zdrowia Filipka?

O nowe zakupy dla dzieci Kasi![]()
Zobacz załącznik 691820Zobacz załącznik 691821Zobacz załącznik 691822Zobacz załącznik 691823
Kupiony został też leżaczek fishera z olx w super stanie cene stargowano do 100 zł
http://olx.pl/i2/oferta/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-CID88-ID9ZCOZ.html#:e0407191a4
Ogólnie ponad 700 to było w pt a wcześniej w sumie jeszcze 300 było więc od nas i fb wychodziło ponad 1000szaaał
super