reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
zulugulka powodzenia jutro &&&&&&&&&& trzymam
madziula chodziło mi o martyskę ;-) jej odpowiadałam na wątpliwości już poprawiam :-)
z praniem ja wstawiam ogólnie na 40 stopni ale teraz dałam na gotowanie 95 stopni (oprócz kolorowych) i nic sie nie poniszczyło a wiruję zawsze 1200.
kagusia a wróżka zębuszka była ;-)

a ja piekę ciasto murzynek z truskawkami :-)
co macie na obiad?
potrzebuje inspiracji na jutro, dziś zupa z soczewicy a drugie mizeria, młode ziemniaczki i filet z miruny

u mnie dziś młoda kapusta i młode ziemniaczki ;-) ale taki murzynek na deser mmmmmmmm aż ślinka leci :-) ale wole nie piec bo z moim ostatnio apetytem zżarłabym wszystko sama:-D

a co do prania to mnie wkurza moja pralka że na wysokich temp. będzie prać około 2,5- 3 godziny a jak włożę nie pełną pralkę tylko pół aby oddzielić kolory to na wirowaniu będzie mi skakać po całej łazience :eek:

U mnie na obiadek dzisiaj zupa ogórkowa(którą w ciąży mogłabym jeść codziennie) i młode ziemniaczki z filetem z kurczaka z kompocikiem, surówki nie chciało mi się robić więc były ogórki konserwowe.

Ja prałam w 40 stopniach wszystko, tylko niektóre ciuszki, które dostałam z plamkami gotowałam w garnku z płatkami mydlanymi i potem w pralce wyprałam w 60 stopniach. Wiruję na 800 bo więcej moja staruszka pralka nie posiada:-D

Klaudia wiesz już coś byłaś na IP?

reklama
u nas dziś chłodnik ogórkowy z rzodkiewką + ryż brązowy z wołowiną w sosie hinduskim.
a na deser truskawkowy sernik na zimno, na spodzie z ciasteczek owsianych z orzechami włoskimi (:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry