Aha no raczej Miki już będzie biegał, a wtedy oczy dookoła głowy.
Aim u nas kilka razy się zdarzyło że o 3-4 pobudka i godzinne zabawy były ale tak to do 9 śpi średnio. Za to idzie spac o 22-23. My jesteśmy sowy to tak go nauczyliśmy. Moja mama że zgroza na to patrzy bo kladlaby go o 19 max. Jak przyjdzie przedszkole trzeba będzie przestawić.
Ewella grzeczna niunia. No dentysta sadysta, głównie dla portfela. Mój mąż ostatnio tysiąca wydał i potem jeszcze na cito 500.
Linoone dobry plan, jak wpadniesz jak zarabiać tak kasę to się podziel

na skrzydle z dzieckiem nie sądziesz tylko ewentualnie z przodu. Jak ja z mężem się zmiescilam to ty spoko dasz radę. Na powrocie mieliśmy obok wolne, a w tamtą stronę drinkujacego Pana, który często latał z dziećmi to prawie całą drogę stał.
Kasia przybijam piątkę z zębami. Od liceum nie miałam dziury, ale czuję że jakaś plomba do wymiany.
Chybra bardzo mi się podoba co napisałaś. K i L są najlepsi

Aim jak miło czytać ze jesteś zadowolona, brawo ty! (o i czytam dalej, że nie tylko ja tak myślę) A co do dzieci to dziś myślisz że nie dasz rady, a jutro sytuacja może się zmienić

o i co do wieku to byłam dziś na komunii u znajomych córki która od 2miesiecy ma brata a rodzice po 40. Niuniek cudowny, grzeczniutki, aż zatesknilam za maluszkiem, robiąc hopsa-hopsa z moim. Mój były szef ma syna 5 lat a sam ma 60
Ola kurcze to mnie zszokowalas opinią, ja mam 33 w tym roku i chęci na jeszcze kilkoro.
Emol a może po 30 się zdecydujesz na trzecie
Aga_k_m coś przegapilam. Coś ty zrobiła Jagodzie! Mimo tego gipsu uśmiech jest.