Ika89
Fanka BB :)
Ja też biorę clexane. Chyba doszłam już do wprawy bo narazie udaje się bez siniakow. ważne żeby szybko igle wbijaćSamotnaja widziałam, że piszesz o clexanie. Masz po tym też takie paskutne siniaki?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też biorę clexane. Chyba doszłam już do wprawy bo narazie udaje się bez siniakow. ważne żeby szybko igle wbijaćSamotnaja widziałam, że piszesz o clexanie. Masz po tym też takie paskutne siniaki?
![]()
Mi powiedział że na prenatalnych będziemy słuchać. Nie wiem w czym jest problem tak naprawde, tym bardziej że robi mi dwa usg wewnetrzne i przez brzuch na którym widac wykres tętna.Dziękuję za wszystkie kciukiprzepraszam że dopiero teraz piszę ale emocje i musiałam ochłonąć no i wizyta się opóźnila . Jestem już spokojna i bardzo szczęśliwa
moje maleństwo ma 13,5 mm 7 tydzień 4 dzień serduszlo pięknie bije [emoji813] tylko jedna rzecz mi dała do myślenia i może w
Was zapytam o opinie. Zapytałam pani ginekolog czy mogę posłuchać bicia serduszka a ona powiedziała że przy tak wczesnych ciążach nie włącza się doplera i za jakies 3 tygodnie będę mogła posłuchać. Dziś wszystko dokładnie mi pokazała i zbliżyła obraz i widziałam że bije to mi musi na razie wystarczyć mam zlecone pierwsze badania i założoną kartę ciąży no i najważniejsze pierwsze usga jak było u was z tym serduszkiem??
Mój lekarz też twierdzi , że nie powinno się słuchać w tak wczesnej ciąży.Agnes to chyba lepiej słychać porad ginekologa niż internetu, jeżeli ci powiedziała że możesz to możesz a nie że decyzje lekarza prowadzącego konsultujesz w internecie...![]()
A może mi ktoś porządnie wytłumaczyć różnice która uważacie że jest między tymi dopplerami? Serio, dla mnie Doppler to Doppler fala ultradźwięku odbija się od fali tętna, i co niby za różnica? Oprócz częstotliwości fali, to zasada jedna i ta sama. I przyznam że nie wiem gdzie wy znajdujecie że ultradźwięki są szkodliwe dla dziecka, nie są, są mu obojętne tak samo jak nam.