Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Heheh oj tak, a czas ucieka jak szalony i juz mamy 14sta. W poczekalni zawal mam murowany.Sporo czasu jest do 22 grudnia
Czekamy na wieści![]()
Kasiulka - a ja dobrze pamiętam (?) to nie Ty wstawialas kiedyś tam (z 3 tyg temu) listę tych badań... I wyszło prawie 500 zł [emoji15]?Aga nie standard tylko ze dopiero teraz robię te badania, żeby było na NFZ (różyczka, bilirubina, transaminacji, mocznik, kreatynina, cytom., toxo, HIV, tsh, wr, anty hcv, morfo, mocz, układ krzepnięcia)
Musza byc wskazania do refundacji. Chyba wiek powyzej 35l.Liluli - skierowanie na prenatalne? to one są refundowane?
Super ze stan zapalny wyleczony i z dzidzią wszystko okej !Aga nie standard tylko ze dopiero teraz robię te badania, żeby było na NFZ (różyczka, bilirubina, transaminacji, mocznik, kreatynina, cytom., toxo, HIV, tsh, wr, anty hcv, morfo, mocz, układ krzepnięcia)
Gratuluje udanej wizytyDziewczyny dzidziuś ma 1,5 cm serduszko 167, jest dobrze![]()
Super wieściJa juz po wizycie na szczescie wszystko dobrze [emoji5]
Z usg wychodzi 9+1. I dostalam skierowanie na badania prenatalne..
Co do prostownicy ja mam Remington i jestem z niej zadowolona.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110]
![]()
U mnie mimo ze wszystko jest ok to lekarz zaznaczył na skierowniu ostatnią pozycje czyli tam bylo ze nieprawidłowy wynik badania podczas usg i bede miec darmowe[emoji14]kolezanka chodzila do prywatnego ale rowniez jej dal skierowanie na ktorym zaznaczyl ten punkcik i tez miala za darmoLiluli - skierowanie na prenatalne? to one są refundowane?