Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie jestem pewna czy to dzidź, bo tylko raz ale tyle już mi wystarczy na razie <3Mnie też dziś ciągną strasznie więzadła.Nika fajowo ze jest ok. Mi brzuch na razie rosnie sytematycznie, ale w ciaazy czesto sa skoki . Wiazadla mnie ciagna regularnie. To taki ostro-piekacy bol w okolicach bioder
Też nie lubię koszul ale ja to tak na maksa bo nie lubię jak mi podwiewa od dołu- dodatkowo zużywam 2 pary majtek na dobę bo na noc zakładam czyste i rano czyste. nie znoszę spać bez majtek. Każdy ma jakieś dziwactwaMisia, nie chodzę w koszulach i zaraz po cesarce jak mogłam wstać, ubieralam pidżamę :-) położna coś tam mówiła, ale co zrobić jak nie lubię![]()
Kasia, akurat wtedy był po urlopie i naszly się pacjentki z dwóch tygodni, a że przyjmuje raz w tygodniu, to stąd taka godzina.
Aż się zdziwiłam, a kupiłam w takim sklepiku u nas w małej galerii po 40 zł. Teraz też ich użyję podejrzewam, bo ich nie zniszczyłam. Poużywam ich pewnie do momentu odstawienia podkładów poporodowych, bo po prostu wygodnie. Także nie marudźcie, bo na prawdę się Wam przydadzą.