reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith, miło Cię "widzieć" :-)

My już po obiadku, zabieram Mikołaja i jadę do bratowej, a mąż mieszkanko będzie sprzątał :p

reklama
Miło mi :)

Zrobiłam sobie takiego leniwego weekendu z piatkiem. Bez forum, sprzątania, roboty.. Ale na zakupach byliśmy.
Przeszło wszystko lepiej njz myślałam choć czytałam, że się lubi nawracać :p

Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze :)

Lilith fajnie, ze jestes :D
Jejku dziewczyny probowałam sie dzis umowic na to echo serca płodu to termin sa strasznie odległe, umowilam sie w koncu prywatnie za 2,5 tygodnia, tylko lekarz kazał mi przyjsc juz za 2 tyg z tym wynikiem :/

Morela wiem wlasnie, ze bylas na IP i dlatego ciekawa jestem czy sie cos poprawiło. U mnie ostatnio przed wizyta było cisnienie 160/90, wiec polozna nawet nie wpisywała, a w domu mam normalne tak do 120 najczęsciej ehhh.

Hej dziewczyny!!
Ewcia zmrozila mnie ta historia... brrrrr bardzo mi przykro.

Truskawka89 z tymi stopami tez tak mam. Palce jak serdelki.

Tymuniek zgadzam sie z dziewczynami. Pojedziesz i bedziesz spokojniejsza.

Przyszla _mamusia zdrowiej!!!

Bylam dzis na usg polowkowym..... i wszystko jest ok. Tylko ze z mojego synka zrobila sie corka!!!! Na poczatku chcialam corke. Ale lekarz powiedzial ze to bedzie chlopak. Pogodzilam sie z tym, przywyklam. A tu taka niespodzianka!!!! Moj R jak pan doktor powiedzial ze coreczka to prawie spadl z krzesla, mnie zatkalo. Po wyjsciu z gabinetu mial usmiech od ucha do ucha. Obdzwonil wszystkich znajomych. A ja dalej nie moge jakos przestac sie cieszyc.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!!
Ewcia zmrozila mnie ta historia... brrrrr bardzo mi przykro.

Truskawka89 z tymi stopami tez tak mam. Palce jak serdelki.

Tymuniek zgadzam sie z dziewczynami. Pojedziesz i bedziesz spokojniejsza.

Przyszla _mamusia zdrowiej!!!

Bylam dzis na usg polowkowym..... i wszystko jest ok. Tylko ze z mojego synka zrobila sie corka!!!! Na poczatku chcialam corke. Ale lekarz powiedzial ze to bedzie chlopak. Pogodzilam sie z tym, przywyklam. A tu taka niespodzianka!!!! Moj R jak pan doktor powiedzial ze coreczka to prawie spadl z krzesla, mnie zatkalo. Po wyjsciu z gabinetu mial usmiech od ucha do ucha. Obdzwonil wszystkich znajomych. A ja dalej nie moge jakos przestac sie cieszyc.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

To niezła niespodzianka[emoji4] czyli rzeczywiście pewnym to dopiero można być na porodowce[emoji6] super ze wszystko ok!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ożesz w mordę :D ale fajna pomyłka Integral :)
mojemu w dalszym ciągu śni się synek hmmm...mówię tej mojej Emilce, żeby faktycznie okazała się Emilką bo już się przyzwyczaiłam...mój R zawsze mówi, że śni mu się nasze dziecko ale to synek bo ma ding donga:D

reklama
Hej, ja już po wizycie ale jakoś bez euforii :( Coś dziwnie dzisiaj było, albo ja coś wymyśam. Niby wszystko ok ciśnienie 110/70, maleństwo ( raczej dziewczynka ale nie na 100%) odwrócone dziś główka w dół, szyjka ok, ale lekarz kilka razy po tym jak się zważyłam zapytał czy mam zawroty głowy i dał mi skierowanie na morfologię i mocz i jakieś żelazo i kazał pić sok z pomidorów. No i na moje pytanie odnośnie dzidzi powiedział że dowiem się na polowkowym ale on widzi ze wszystko ok.
Kurcze sama już nie wiem, chyba sobie sama coś wkręcam. A połówkowe dopiero za tydzień w środę :(

Do góry