Witajcie dziewczyny
U mnie spadek formy pojawił się chyba wraz z ciążą..Może to głupie ale w pierwszej ciąży było wszystko super..a teraz ciągłe zmęczenie..mimo że nie pracuje..
Inka z czasem , powoli oswoisz się z myślą że masz synka..i uwiez będziesz oczkiem w głowie tego brzdąca..Synus jest zawsze mamusiny..Ja też miałam tak w pierwszej ciąży..a teraz już 7 rok mija i jestem przeszczesliwa że jest właśnie chłopcem..A to jak zawsze wyróżnia właśnie mnie..choćby niewiem co...cudowne uczucie..

Tym razem chciałam córkę ale dlatego że już synka mam..Pewnie córcia będzie wyróżniać tatę.. Niech też chlop poczuje jak to jest

A co do tego jak potraktowałaś panią w sklepie..hmm czasem poprostu z niektórymi ludźmi nieda się inaczej
Bułkasia cieszę się że dziewczyny zaczęły podobnie przybierac na wadze..życzę wam by jak najdłużej pozostały w twoim brzuszku..
Pumelova te ciasto wygląda przepysznie..może skuszę się i zrobię je na święta
Ja także sypiam na obu bokach i na plecach..W nocy wygodniej mi jakiś czas na plecach..
Wczoraj spotkałam moich sąsiadów..wracali akurat że szpitala..z malenstwem..Sąsiadka była też w ciąży i wczoraj właśnie urodzila..Wyglądała biedna na bardzo wymeczoną, ledwo szła..Ale tutaj po 2/3 godzinach od porodu wysyłają do domu..
Aż mnie tak naszlo że już niedługo my będziemy tak że szpitala wracać z malenstwem
Napisane na SM-G925F w aplikacji
Forum BabyBoom