Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
L miał pierwszy raz jazdę w nocy. 2:30 poszliśmy spać, bo miał problem z qpą, a jak już zaczął robić to zasrał i zasikał i siebie i przewijak i podłogę

Karuzela, nasz Szymek jest caly czas zółtawy- łącznie z oczami i nie wiem kiedy to zejdzie. .. sprawdzalam bilirubine to ma 9. Dziwne ze to tak długo trwa. .. wiesz cos o tym?U nas też czerwona kropka na ramieniu oby się nie ciaptalo.
Jak nie miałam na co narzekać u Kuby tak od kilku dni ma tak nasilony odruch moro że stale go wybudza, jest niespokojny, często się dlawi, charczy i różne odgłosy wydaje (nie wiem czy to jest ta wiotkosc krtani czy co bo przy corce tego nie bylo).
Czekamy na spotkanie z fizjo i ciekawa jestem czy to problem z napięciem czy samo przejdzie czy jeszcze coś innego.
To że przysypia notorycznie a nie je aktywnie to już nawet nie wkrecam sobie że bilirubina nie spada tylko czekam na kolejny pomiar.
A czy przy kp mozna ten aloes stosować?Dokładnie ten piłam:-)
Emol w równe 3 miesiące - poronilam na początku lipca a 2.10 jechałam na wakacje i między jednym a drugim piłam. Dla mnie najważniejsze było to że nie cwiczylam, jedynie dużo spacerów chodzenia bo zbieramy pokemony więc min 5-10 km dziennie. Bo na nie lubię ćwiczyć
Abed ciocia powiedziała że jeszcze nam powie które szczepionki ale pamiętam że mówiła że wystarcza te zwykłe pneumokoki 11 szczepow tam jest bodajże? A w tej płatnej 13? Na pewno napiszę jak mi powie dokładnie :-))))
Judith moja już kiedyś z niej piła ale może zapomniala. Cóż miło że nie zdradzi cycusia[emoji173] będziemy jeszcze z nią próbowaćpamiętam że ja też zalewalo w calmie. Dziwny ten smoczek tam.
A moja dziś postanowiła się pogodzić ze smokiem z aventu i od nowa go ssie. Nie zrozumiesz kobiety :-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom