Aniek [emoji23] śpiewanie zajebista sprawa [emoji23]
Ja pie.... co za akcja.. jak ta baba mogła tego nie widziec :/ masakra.
Co do zakupów to ja jestem wściekła.. black friday a ja bez kasy... Takze tak...
Emol fajnie, gratulacje
Nam juz wyszedł drugi ząb. Juz sie przebił i go czuc

Takze mamy 2 dolne jedynki. Nie pamietam co następne i po jakim czasie.
Wczoraj wizytowali u nad teściowie. Ahhh szkoda gadac... tzn teść spoko. Teściowa miliard zdjec. Potem POKAZYWAŁA małemu na telefonie zdjecia... wstawiła dobie jego Zdj na tapetę... a to nie jest ich pierwszy wnuk. Tylko 5. Pierwszy od str syna.
No ale to pikus. Najbardziej mnie wkurza, bo jest wścibska. WsYstko chce wiedziec o Kubie. I ok, interesuje sie, to luz. Tylko ze ona komentuje metody wychowawcze swojej corki. Krytykuje, ze ta zapisała syna na siłownie, a nie poszła z nim do ortopedy, chociaz pediatra sugerował. I sie krzywi i wścieka przy tym. I ja nie twierdze, ze nie ma racji, ale kur... jej corka wychowuje SWOJE dzieci PO SWOJEMU. Nic nikomu dl tego. I widząc jak ja obgaduje wirm, ze nas pewnie tez, a tego sobie nie życzę. Zreszta kupili tulik o opowiadała znajomym, ze Kuba przesypia noce, bo śpi w tuliku, a to g.. prawda, bo nigdy nie miał problemow e spaniem w nocy. Tulik nam służył w dzien. I to tez nie cosziennie. Ale tak to jest jak sie opowiada o bie swoim dziecku...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom