Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Agniesiam86 uwielbiam memy Szczęślivej
Ola dobrze że mówisz o tej skórze. Bo mojego wysadzilo pod nosem i myślałam że to alergia na maść majrankowa, potem na katar, ale dzisiaj pod oczkami również.Maziajka juz dałaś mandarynka? A nie powinno sie po roku?
Aha mzoesz mi tez wyslac mailem?bo bym to wdrożyła na dzien. Na noc zasypia sam, a w dzien masakra. Wyśle Ci maila na priv
Aha moze on ma po prostu skore łojotokową? Mi pediatra powiedziała jedna na wizycie przedszvzepiennek, ze ma łojotokową i moze ale nie musi to byc powiazane z alergia. Alergia moze to nasilać, ale jesli go wysypie, to niekoniecznie przez alergie. Moze byc od czapki, z przegrzania itp. A i skora moze sie pogarszać barszo jak ida zeby.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A robię to wszystko przy dzieciach lub gdy L śpi, a K się bawi, od początku uczyłam K że przy Nim i z Nim robię wszystko w domu, z L też tak będę robić, wiecie, dzieci się mega interesują tym co robimy, ja wszystko im opowiadam co robię, w końcu kto inny mnie tak wysłucha?