Emol o już pierwsze prezenty, ja zaczęłam robić listę prezentów i listę rzeczy do zrobienia czy posorzątania przed Świętami, nie lubię czegokolwiek robić ba ostatnią chwilę.
Kasia A chodzicie z córką na jakieś rehabilitacje? Czy planujesz? Po poprzednich ładnie ruszyła. A i u L bardzo pomogły, na tyle, że teraz cały dzień chodzi, choć jeszcze tak trochę jak kaczka, ale uwielbia chodzić

No i musimy uważać na K ,bo ten lata jak burza, a L jest delikatny.
Poranna burza no egzemplarz masz po prostu czadowy, na prawdę mi to K przypomina. Ale szczerze muszę przyznać, że teraz z dwójką o wiele lepiej wszystko ogarniam i jestem spokojniejsza i bardziej wyspana. Ale na K w stosunku do L musimy cały czas uważać, bo jest okropny dla Niego i myślę, że zazdrosny. No ale trudno, to jest do przeżycia ,nie moja wina , że z L wszystko jest o wiele łatwiejsze niż z K
Wczoraj wróciliśmy do spacerów ,na reszcie chłopaki skończyli antybiotyki, ale od wt K wraca do przedszkola więc pewnie z tydz pochodzi i znowu coś przywlecze

Dziś i jutro też połazimy no i dziś obiad u rodziców, jutro u teściów. Baaardzo się cieszę z tego pon wolnego
Miłego dnia !