• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Zmieniając temat też wam się tak beznadziejnie zaktualizowala aplikacja na telefonie?
Za każdym razem jak wchodzę to wyświetla mi się początek wątku i muszę szukać których postów nie czytalam

reklama
Również zgadzam się z Pumelova, a jakby tak Ciebie chcieli wziąć na chrzestną i bys np nie miała akurat pieniędzy to co wezmiesz pożyczkę bo to komunia i trzeba dac 1000zl... nie liczy się ile ktoś daje

A propos aplikacji to mnie wkurza bo już nie da rady odpisywać każdemu jednym.ciągiem:/
Moja mama przyleciała i dlatego rzadko bywam aczkolwiek dziś nadrobiłam.
Ja też jestem chrzestną i tak mi się ułożyło, że nie pracuję i nie mam własnej kasy żeby robić jakieś droższe prezenty.Teraz też kombinuje bo przydałoby się coś chrześniakowi wysłać na Mikołaja i gwiazdkę.Na szczęście mama Tomusia wybierała mnie na chrzestną nie dlatego żebym mu nie wiadomo jakie prezenty robiła tylko przyjaźnimy się i to było oczywiste, że zostanę mamą chrzestną.W chwili kiedy prosiła mnie na chrzestną (4 lata temu) nie wiedziałam, że kiedyś będę bez kasy i będę mieszkać w uk.No.To na tyle:)
Zdrówka życzę wszystkim dzieciom! My się nadal trzymamy.Emi waży 8200 ( rekord bo w ciągu 2m przytyła 1kg co jej się wcześniej nie zdażyło:p ) także cieszę się bardzo bo już jest na 9 centylu a nie na 3 hihi. Dalej ciężko ze spaniem, nie może usypiać - teraz już się usypia 2gdz,opadam z sił :( a jak już uśnie to budzi się co.chwilę z płaczem.Nie wiem jak ja to wytrzymuje bo to trwa od urodzenia ehh
Czy któraś z Was ma buciki Memo dla dziecka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry