Mumusia_Muminka
Fanka BB :)
Czyli widzę, że większość czeka na ciepłe dni i możliwość zmiany majtek w korzystnych warunkach. Sama mam takie plany. Tak jak piszecie w większości nocnik fajny do stania i do oglądania
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W żłobku śpi, ok 1-1.5 h, w domu nieco krócej w weekend. Nie dziwię się że nie daje rady bez tegoAim - odniosę się jeszcze do tej hydroksyzyny bo mnie zaintrygowalas. Totalnie nic na Młodego nie działa? W żłobku coś śpi? U nas był czas, że clemastinum działał usypiajaco (ale nie proponuję, bo wiadomo).A jakieś ziolka, aromaterapia?
Ja pierdziu... Nie wyobrażam sobie funkcjonowania po takich nocach, a Wy w sumie od początku tak macie.
Kwestie jedzenia i picia pewnie też już sprawdzaliscie.
Nie no, to nie jest trucizna czy zabójstwoAim podziwiam Cie z ta hydroksyzyna, widac musi byc u Was naprawde masakra z tym zasypianiem, bo ja sobie tak mysle ze w zyciu bym dziecku nie podala...
W dzień to mi lotto już teraz, problem w nocy. Budzi się co godzina-półtorej-co jakiś czas jest przerwa 2 godziny.Aim - problem ze spaniem dotyczy w ciągu dnia czy w nocy też problem ?