Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Rany jakie wy mlode
)
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to mama rzeczywuscie ma prawo sie zmartwic jak to bedzie. Ja podejzewam, ze moja tez powie, ze sobie nie poradze a to bedzie moje drugie [emoji6]4 i to bedzie 4 cesarka. A jestem po zakrzepicy ktora mialam po 1 cc.
Moja corka jest z 23 a ja mam imieniny 24☺Ja sama mialam sie urodzic 23 lipca a urodzilam sie 8. Może historia się powtórzy :-)
![]()
![]()
Moja tez sie najbardziej martwi tym, ze 3 ccOj to mama rzeczywuscie ma prawo sie zmartwic jak to bedzie. Ja podejzewam, ze moja tez powie, ze sobie nie poradze a to bedzie moje drugie [emoji6]
A bierzesz heparyne po tej zakrzepicy? Co lekarz mowi na 4 cesarke?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapobiegawczo mam wrac 40 i musze jechac na Karowa do Wwy na konsultacje do poradni patologii ciazy. Lekarz mowi ze ciaza podwyzszonego ryzyka ale podchodzimy do niej optymistycznie. Mamie bardziej chodzi o moje zdrowie. Dzieciaki rodzily sie wczesniej. 1 cc w 33 tyg bialkomocz nadcisnienie i nerka pracujaca n granicy wydolnosci. W 2giej mc w szpitalu i wczesniejsze rozwiazanie. Trzeci tez wczesniej .Oj to mama rzeczywuscie ma prawo sie zmartwic jak to bedzie. Ja podejzewam, ze moja tez powie, ze sobie nie poradze a to bedzie moje drugie [emoji6]
A bierzesz heparyne po tej zakrzepicy? Co lekarz mowi na 4 cesarke?
Moja to sie pewnie zmartwi, ze z drugim dzieckiem nie dam rady [emoji6]Moja tez sie najbardziej martwi tym, ze 3 cc
Mozliwe....jak cos to seks 3 razy dzien 7 zeby porod wywolacJa sama mialam sie urodzic 23 lipca a urodzilam sie 8. Może historia się powtórzy :-)
![]()
![]()
Oj to faktucznie masz obciazenie. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze !Zapobiegawczo mam wrac 40 i musze jechac na Karowa do Wwy na konsultacje do poradni patologii ciazy. Lekarz mowi ze ciaza podwyzszonego ryzyka ale podchodzimy do niej optymistycznie. Mamie bardziej chodzi o moje zdrowie. Dzieciaki rodzily sie wczesniej. 1 cc w 33 tyg bialkomocz nadcisnienie i nerka pracujaca n granicy wydolnosci. W 2giej mc w szpitalu i wczesniejsze rozwiazanie. Trzeci tez wczesniej .
Moj lekarz mowil ze mial pacjentke co robil jej 6 cc. Az oczy wywalilam. A pytalas sie ile wczesniej beda ciaze rozwiazywac? Mi gin powiedzial ze w polowie czerwca.Moja tez sie najbardziej martwi tym, ze 3 cc
Poprzednie bardzo dobrze przeszlam, ale wiadomo kazda ciaza inna I kazda cesarka inna, trzeba byc dobrej mysli☺Moja to sie pewnie zmartwi, ze z drugim dzieckiem nie dam rady [emoji6]
A co do kolejnego ciecia to pewnie ryzyko jakies juz jest, ale maja kobiety wiecej i jest ok. Oby u Was tez tak bylo!