reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Masz wzrost zblizony do ojca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa no tak. Ciutle wyzsza tylko jestem. Buuu a sąsiad ś.p. mial ponad 180 cm to myslalam ze po nim :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
We wtorek mam usg u mojego gina, to mam nadzieję, że <3 będzie. Dziś nie planowałam iść w ogóle, ale poszłam, bo wczoraj miałam trochę brązowego śluzu i się przestraszyłam.. Ale gin mnie uspokoił, że nic się nie dzieje. No i torbiel jest 3cm.

Dziewczynki ja ma takie pytanie jak ja mogę dodać zdjęcie tu gdzie piszemy? :D
Jak cytujesz wiadomosc lub piszesz posta ale nie w szybkiej odpowiedzi tylko normalnie (w aplikacjitak jest) to pod spodem masz kilka ikonek. Druga od lewej służy do wybrania zdjęcia. Jak wybierzesz zdjecie w gornym prawym rogu klikasz send a potem juz wiadomosc wysylasz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :)
Dzięki :-) teraz aby mam po weekendzie dzwonic i na prenatal e się umawiać bo mi dala numer tam gdzie mam sie umowic a na nastepnej wizycie mi skierowanie wypisze i nie bede placic za nic. A te prenatalne to jak wygladaja...usg 3d czy co?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry