Wszystko wyszło super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zobacz załącznik 839605 Zobacz załącznik 839606
Wszystko wyszło superpierwszy taniec się udał, nikt się nie upił do nieprzytomności, wszyscy dobrze się bawili więc jestem mega zadowolona. Jutro jedziemy do Zakopanego na podróż poślubną
[/QUOGratulacje
![]()
Udanego wyjazdu do Zakopanego![]()
Wszystko wyszło superpierwszy taniec się udał, nikt się nie upił do nieprzytomności, wszyscy dobrze się bawili więc jestem mega zadowolona. Jutro jedziemy do Zakopanego na podróż poślubną
![]()
![]()
Super, ze wszystko sie udalo! Przeslicznie wygladalas[emoji5] Udanej podrozy zycze, odpocznijcie sobie[emoji5]Zobacz załącznik 839605 Zobacz załącznik 839606
![]()
GratulacjeZobacz załącznik 839605 Zobacz załącznik 839606
![]()
bardzo różny i nie wiem, od czego zależyDziewczyny jakiej konsystencji macie teraz śluz i kolor ?
na początku nie wiem, skąd wiedziałam, po prostu wiedziałam, było to coś, czego nigdy wcześniej nie czułam, w miejscu, gdzie jest macica, itd, a potem utwierdziłam się w tymHej dziewczyny skąd wiecie, ze czujecie ruchy dziecka? po czym to poznać? Ja czasami coś czuje ale nie wiem czy to maleństwo, czy może w brzuchu mi się "flaki" przewracają. Sama nie wiem już![]()
Piję herbatę - lubię, poza tym, jak byłam przeziębiona to wypijałam po kilka kubków, teraz, choć jestem zdrowa, to "zapobiegawczo" (i dlatego, że po prostu lubię z miodem) piję powiedzmy kubek (ale już nie zawinięta w kołdrę, tylko rozcieńczony z inną herbatą)Dziewczyny w ciąży można pić kwiat lipy? Kupiłam sobie wczoraj syrop malinowy do herbaty właśnie z kwiatem lipy i nie wiem czemu ta lipa chodzi mi po głowie że nie wolno? :O
nie ma badań na ciężarnych, dlatego trzeba ostrożnie, i jak wszystko w ciąży nie za dużo. W sumie w ciąży to trzeba na wszystko uważać...Jak naturalny i jest go więcej to bym uważała ...
Link do: Herbata z lipy – właściwości, skutki uboczne. Herbata z lipy w ciąży, dla dziecka
superWitajcie[emoji5]
Dzis znowu sie wybieramy na lodowisko. Tym razem z kolega corki. A potem na pizze, mniam[emoji5]
Milego dnia mamuski!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017