• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie tak cały czas myślę co robić zobaczę tak do 19 jak nieminie to podjedziemy

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, bidulko oby przeszlo. Trzymam kciuki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Kurcze, ale nie przypominam sobie zeby przy corce bylo az tak kiepsko[emoji53] Moze to starosc[emoji6] Albo po prostu nie pamietam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jaka starosc[emoji23] no ja w tej pierwszej ciąży to latalam jak szalona , pracowałam itd a teraz jakoś tak kiepsko się czuje i wiecznie coś dobrze że już tylko 3 miesiące to szybko minie [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zrobiłam swoją pierwszą w życiu karpatkę i wyszła pyszna ;) i to by było na tyle co robię do jedzenia na święta bo ciągle będziemy gdzieś :D nam to dobrze hehe

p19u3e3k9ksblcmk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mi tez cos brzuszek twardnial przy tym spacerowaniu po cmentarzu[emoji53]

W ogole ostatbuo tak mam, ze jak mi sie chce siku to od razu nrzuch mnie boli, twardy sie robi i czuje taki ucisk, ze ledwo moge isc[emoji53] A chce mi sie ciagle. Tez tak macie?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja tak mam. Byłam w kościele że swieconka na 12 i do tej pory dochodziłam do siebie brzuch twardy i wszystko bolalo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry