Wiolka1980
Fanka BB :)
Moja też poradź co na bolące sutkiMargana ty będziesz moja doradczynią laktacyjna online
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja też poradź co na bolące sutkiMargana ty będziesz moja doradczynią laktacyjna online
To i tak masz dobrze. Ja na czwartek i zadnego oczyszczania[emoji53]Z tym oczyszczeniem organizmu,to nie sądziłam,że aż tak to działa.Od kilku dni mam poranne mdłości/wymioty i do kibelka też biegam częściej. Oby już się coś ruszyło,bo termin mam na piątek![]()
Mnie juz jakies 2 miesiace spowrotem bola i swedza[emoji6]Z prawej piersi wypływa mi siara. Nie w jakiś strasznych ilościach ale jest ...ogólnie piersi mnie tak bolą jak na początku ciąży
Moja chyba tezMargana ty będziesz moja doradczynią laktacyjna online
Haha[emoji3] Wiesz, wiem tyle co sie dowiedzialam sama majac problemy. Zwykle jest tak, ze najlepiej doradzi ten co sam to przeszedl. A ja na prawde mialam duze problemy i korzystalam z porad laktacyjnych.Margana ty będziesz moja doradczynią laktacyjna online
Najlepsze mleko z piersi i wietrzenie! Po karmieniu wycisnac krople mleka, rozsmarowac na brodawce i pochodzic z golymi cycami az zaschnie, a najlepiej jak najdluzej sie da.Moja też poradź co na bolące sutki
Musisz nagrać filmikNajlepsze mleko z piersi i wietrzenie! Po karmieniu wycisnac krople mleka, rozsmarowac na brodawce i pochodzic z golymi cycami az zaschnie, a najlepiej jak najdluzej sie da.
A generalnie to najwazniejsza jest technika przystawiania dziecka. Bo jak dziecko dobrze lapie piers to nie powinno nic bolec. No ale to juz trzeba pokazac na zywo[emoji6]
Moze niech zalozy osobny temat z karmieniem po przejsciachMusisz nagrać filmik
Mam to samo,też z prawejZ prawej piersi wypływa mi siara. Nie w jakiś strasznych ilościach ale jest ...ogólnie piersi mnie tak bolą jak na początku ciąży
Za to masz już doświadczenie z porodem i dzieckiem,a ja jestem zielona w temacieTo i tak masz dobrze. Ja na czwartek i zadnego oczyszczania[emoji53]