u mnie w jednej aplikacji jest 28 lipca, w drugiej 29, a ja sama urodziłam się 30A mi na jednej aplikacji wyszło 117 dni na drugiej 115i bądź tu człowieku mądry
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie w jednej aplikacji jest 28 lipca, w drugiej 29, a ja sama urodziłam się 30A mi na jednej aplikacji wyszło 117 dni na drugiej 115i bądź tu człowieku mądry
![]()
I mi wyszło 116Policz sobie 24 dni do konca kwietnia plus 31 dni maja plus 30 dni czerwca to jest 85 dni i dodaj do tego ile dni w lipcu, na którego masz termin i będziesz lepsza od aplikacji![]()
To po prostu potwierdzenie, że racja jest zawsze po środku [emoji23]I mi wyszło 116Coś czuje, ze cały lipiec będę siedziała na szpilkach [emoji3577]
To po prostu potwierdzenie, że racja jest zawsze po środku [emoji23]
Ja trzymam dietę ale dzisiaj to mam dzień zgagi [emoji33]Hehe, no może faktycznie coś w tym jest. Ale mam dzisiaj dzień głoda, a jak u Was??
@Myslniczek czy ty zapisałaś się do jakiejś szkoły rodzenia i czy w ogóle masz taki zamiar??
Zapisalam sieHehe, no może faktycznie coś w tym jest. Ale mam dzisiaj dzień głoda, a jak u Was??
@Myslniczek czy ty zapisałaś się do jakiejś szkoły rodzenia i czy w ogóle masz taki zamiar??
Zapisalam sie17.04 zacYnam
Ja trzymam dietę ale dzisiaj to mam dzień zgagi [emoji33]