Myslniczek
Fanka BB :)
Magdamed czy jaks tak ?Płatna czy nie?? Bo ja znalazłam dziewczynę położna, która otrzymała dofinansowanie i przeprowadza bezpłatne zajęcia właśnie w ZabrzuI akurat kurs zaczyna się właśnie 17.04
![]()
Za darmo . dlatego ide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Magdamed czy jaks tak ?Płatna czy nie?? Bo ja znalazłam dziewczynę położna, która otrzymała dofinansowanie i przeprowadza bezpłatne zajęcia właśnie w ZabrzuI akurat kurs zaczyna się właśnie 17.04
![]()
No właśnie, wysłałam tam zgłoszenie, długo czekałaś na odpowiedz??? Chciałam na 16:30 a ty???Magdamed czy jaks tak ?
Za darmo . dlatego ide.
Kurde nie pamietam ale odpowiedz dostałam o poznej godzinie. Ale ona w weekend chyba sie nie kontaktuje.No właśnie, wysłałam tam zgłoszenie, długo czekałaś na odpowiedz??? Chciałam na 16:30 a ty???
No właśnie sprawdziłam, że zgłoszenie wysyłałam w czwartek czyli 04.04, znając moje szczęście nie będzie już miejsca dla mnieKurde nie pamietam ale odpowiedz dostałam o poznej godzinie. Ale ona w weekend chyba sie nie kontaktuje.
Ja na 16.30![]()
Jak maja termin jeszvze na stronie to moze jeszcze ci sie udaNo właśnie sprawdziłam, że zgłoszenie wysyłałam w czwartek czyli 04.04, znając moje szczęście nie będzie już miejsca dla mnieA szkoda... może udałoby się nam tam spotkać
No nic poczekam do poniedziałku, a we wtorek najwyżej tam zadzwonię
![]()
O kurde, to już dawno się zgłaszałas.. no to na bank nie ma już miejsc :/ Trochę późno się obudziłamJa sie zgłaszalam w lutym.
Sprawdziłam maile . 21.02 (czwartek) wysłałam odpowiedz przyszla 25.02 w poniedziałek
Nie no moze jeszcze bedzieO kurde, to już dawno się zgłaszałas.. no to na bank nie ma już miejsc :/ Trochę późno się obudziłam [emoji3577]
Tak, dostępne było Zabrze i Tarnowskie Góry, Bytom już nie... Zobaczymy, na pewno dam znaćJak maja termin jeszvze na stronie to moze jeszcze ci sie uda
Daj znac. Fajnie by bylo![]()