Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo zadzwoniła do mnie siostra i mnie wyciągnęła z domu. Teraz w trasie nadrabiam zaległości, czyli czytam forum i składam kolejne zamówienia dla dzidziusia - m.in. karuzelkę od Muzpony (tatuś wybrał rakiety dla synkaMy mimo deszczu dzis wybraliśmy sie na food TruckiHej, dziewczyny
Witam się z Wami już z drogi na majówkę. Pogoda nie rozpieszcza, ale jestem dobrej myśli.Wczoraj narobiłyście mi takiego smaka, pisząc o jedzeniu że wylądowałam na zlocie food trucków
bo zadzwoniła do mnie siostra i mnie wyciągnęła z domu. Teraz w trasie nadrabiam zaległości, czyli czytam forum i składam kolejne zamówienia dla dzidziusia - m.in. karuzelkę od Muzpony (tatuś wybrał rakiety dla synka
).
@Si.Kat oglądałam te karuzelki, które Ty zamawiałaś - przepiękne.![]()
Smacznego i miłego zwiedzania. Moi rodzice jutro będą w PradzeMy już w Pradze i pogoda jest niezła.![]()
Teraz późny obiadek/kolacja i ruszamy dalej zwiedzać.
Miłej majówki![]()
No my też już w domu cały czas aż do końca maja. Szkoda że nawet chyba grilla na działce nie będzie się dało zrobić bo coś poprawy pogody u nas nie widzę.U mnie majówka jak co dzień [emoji14]
Ale jesli ktoras sie gdzies wybiera to dobrej pogody życzę i udanych wyjazdów![]()