I to bedzie cudowny prezent od losu! Zobaczysz!!! Wiek to nie metryka- jestes hot mamma! Trzymaj sie tam [emoji8][emoji8][emoji8]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I to bedzie cudowny prezent od losu! Zobaczysz!!! Wiek to nie metryka- jestes hot mamma! Trzymaj sie tam [emoji8][emoji8][emoji8]
Hej jestem nowa...beczę juz któryś dzień ...10 dni po 40 urodzinach dowiedziałam sie o 3 ciąży dzieciaki 8 i 5 człowiek juz nawet nie patrzył na dział baby w sklepie a teraz wszystko od nowa...a jeszcze strach żeby wszystko było ok 8 miesięcy strachu ...jak przetrwać mieszkam w uk wizyty wcześniejsze tylko prywatnie bo do 14 tyg nie mam co liczyc na usg
o matko hahahahha [emoji23]Spoko- mnie sie ostatnio snilo ze biegam z lechtaczka zwisajaca do kolan i wszyscy ze mnie sie smieja a ja probuje to odciac jakos ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Spoko- mnie sie ostatnio snilo ze biegam z lechtaczka zwisajaca do kolan i wszyscy ze mnie sie smieja a ja probuje to odciac jakos ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]