Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam podobny termin wg. OM i też pierwsza wizyta w czwartek.Witajcie dziewczyny![]()
Chciałam dołączyć do was, byłam już lipcoweczka ale 2017 [emoji3526] Mam już dwójkę dzieci, synka 5 lat i córkę 16 mcy. Teraz kolejny raz jestem w ciąży i według moich obliczeń mam termin na 22 lipca, ale pierwsza wizytę mam dopiero w czwartek![]()
Mam podobny termin wg. OM i też pierwsza wizyta w czwartek.![]()
Jakie tam dopieroWitajcie dziewczyny
Chciałam dołączyć do was, byłam już lipcoweczka ale 2017Mam już dwójkę dzieci, synka 5 lat i córkę 16 mcy. Teraz kolejny raz jestem w ciąży i według moich obliczeń mam termin na 22 lipca, ale pierwsza wizytę mam dopiero w czwartek
![]()
Na 9:20 [emoji6]Oo super, na która masz? ja 17 ale znając lekarza to bliżej 18 wejdę![]()
Moja też ma w tym roku komunięcudowna jesteś , ale beczeć tak szybko nie przestane tysiąc myśli w głowie ...termin na 21 lipca to tak strasznie długo na komunii córeczki bedę wielkim wielorybem ...masakara dziekuje za miłe słowa będę częściej zaglądać tutaj
trzymajcie sie ciężarówki
Spoko- mnie sie ostatnio snilo ze biegam z lechtaczka zwisajaca do kolan i wszyscy ze mnie sie smieja a ja probuje to odciac jakos ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]

Witajcie dziewczyny![]()
Chciałam dołączyć do was, byłam już lipcoweczka ale 2017 [emoji5] Mam już dwójkę dzieci, synka 5 lat i córkę 16 mcy. Teraz kolejny raz jestem w ciąży i według moich obliczeń mam termin na 22 lipca, ale pierwsza wizytę mam dopiero w czwartek![]()
ja przestalam brac keas i biore prenatal unoWitam wszystkie nowe lipcowki! Ja się chciałam jeszcze zapytać czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego?