Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas bedzie Lilianka [emoji7] z imieniem dla chłopca byłby problem.Lilianka mi się bardzo podoba, chciałam mieć małą Lili![]()
pozwolili Ci wyjść?mi nawet chodzić po przychodni nie pozwolili...ja na chwilke pojechałam do domu bo siedziała koło mnie taka wonna pani że zaczęło mi pod gardło podchodzićmyślniczek@ jeszcze tylko jedno wkłucie i kawa
![]()
O matko współczuję! Dobrze, że nie byłaś sama [emoji846]No i była akcja ratunkowa. O 9 oddalam krew o 9.20 zrobilo mi sie słabo i gorąco. Mialam mroczki przed oczami. Pamietam tylko tyle ze powiedzialam do Damiana zeby zglosil to pielęgniarce.a potem sie ocknełam już na ziemi i damian trzymał mi nogi w górze. Potem dostałam wody. I poszlam na leżanke do pielęgniarki.
No całe szczęście. Chociaż pewnie jalas babcia do pomocy też by sie znalazla [emoji14] . albo druga ciezarna.O matko współczuję! Dobrze, że nie byłaś sama [emoji846]
A gondola Ci się zmieści?tak, właśnie ten![]()
no właśnie koda była u mnie na 1 miejscu, ale jak wyżej pisałam ze względu na mały samochód, spacerówka po złożeniu była za duża, niestety![]()