reklama
Betty93
Fanka BB :)
Ja kupuję kosz Mojżesza i do niego chyba właśnie płozy.Hej. Mam pytanie czy ktoras z Was kupuje kolyske?
Misty29
Ja kupiłam. Będzie stała u nas w sypialni przez pierwsze miesiące. Pewnie trzy. Później planujemy przenieść Małego do łóżeczka a córce kupić bardziej dorosłeHej. Mam pytanie czy ktoras z Was kupuje kolyske?
Ennis92
Chłop myje okna. Ja nie będę ryzykowaćDziewczyny, a co myślicie o myciu okien? Podejmujecie się czy nie?
Ja tak myślę, że zrobię to stopniowo, nie nadwyręzając się... Czyli 1 góra 2 okna dziennie![]()
Mam dostawke do łóżka. Kosz Mojżesza i kołyska wydają mi się zbędne bo jak się dziecko duże urodzi to ze 2 miesiące tam pospi.Hej. Mam pytanie czy ktoras z Was kupuje kolyske?
U
użytkownik 902
Gość
Ja myłam tydzień temu, słońce ukazało taki syf,że mnie ruszyłoDziewczyny, a co myślicie o myciu okien? Podejmujecie się czy nie?
Ja tak myślę, że zrobię to stopniowo, nie nadwyręzając się... Czyli 1 góra 2 okna dziennie![]()
slodkatrojeczka
Moje już umyte. Korzystałam ostatnio jak miałam duże chęci [emoji23]Dziewczyny, a co myślicie o myciu okien? Podejmujecie się czy nie?
PaskuPaska
U mnie jedno tylko zostało do umycia
podobnie jak dziewczyny- skorzystałam z pogody i chęci
Mąż powiesi firanki [emoji3]
Mąż powiesi firanki [emoji3]
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Okien nie myje, ale jakbym nie była w ciąży to też bym nie myła 
Podziel się: