Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny moje szczescie Antoni 3090 kg,53 cm ,10 punktow, wczoraj o 10.25 przyszedl przez cc na swiat.Na razie sie poznajemy.![]()
04.07 od godz. 10 zaczęłam plamić. Przed 16 pojechałam do szpitala ogodz 19.14 urodziłam Majeczkę. Poród szybki ale bolesny. Trochę paniki było bo mała zakleszczyła się ramionami. Ale dałam radę. 3800 i 55cm. Mąż cały czas był przy mnie jak parłam to nawet w fartuchu dziury mu porobiłam. A dzisiaj skurcze bolesne takie jak na poród macica się kurczy krocze boli no i hemoroidy.
Gratulacje!!! A ty jak sie czujesz ? U mnie jak zwykle male komplikacje ale sytuacja juz opanowana. Trzymajcie sie zdrowo !!!!Dziewczyny moje szczescie Antoni 3090 kg,53 cm ,10 punktow, wczoraj o 10.25 przyszedl przez cc na swiat.Na razie sie poznajemy.![]()
@Miki123 ogromne gratulacje! Witamy Maję na świecie.
@Betty93 głowa do góry. Na pewno się ruszy, po prostu to jeszcze nie wasz czas. Zbieraj siły, bo przed Tobą ostatnia prosta i będziesz mamusią na pełny etatDasz radę!
Ja rok temu jak rodzilam mialam na paznokciach czerwona hybrydke nikt mi nawet nie zwrocil uwagi teraz tez mam zrobiona hybryde moze nie jakas oczo.... Ale jest co lekarz to inna opinia.Dziewczyny dzisiaj byłam na wizycie u anestezjologa i dostałam informację że do porodu sn mam się zgłosić bez biżuterii, bez makijażu i nie wolno mieć zrobionych paznokci, tylko naturalne. Przypomniało mi się jak @Betty93 napisała że idzie na paznokcie