Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie zaczął się nawał. Mała dobrze sie przystawia do piersi ale jest leniwa trochę popije parę łyczków i zasypia,muszę ją budzić. Jutro wychodzimy do domku. Córki podobno mają dla mnie jakąś niespodziankę.@Miki123 ogromne gratulacje! Witamy Maję na świecie.
Dziewczyny my jeszcze w szpitalu, tutaj po cc wychodzi sie w 4 dobie, nie liczac dnia ciecia.Moze jutro sie uda.Maly je, spi i zmieniamy pieluche.Tak na okraglo.Przystawiam go, ale slaba mam laktacja, w ogole walcze o takie przystswianie do piersi ktore mu podpasuje.Strasznie szybko chce jesc i wpycha rece do buzi, nie daje mi szans.Mam takie pogryzione juz brodawki ze ehh..Oczywiscie dostaje tez mleko sztuczne.Odciagam tez laktatorem, na razie śladowe ilości.
@trawuzs a ty jak co to za komplikacje u Ciebie wystapily, jak z karmieniem?
haha, skąd ja to znamU mnie już wszystko tyle czasu czeka, że dzisiaj kot wpadł na pomysł, żeby przejąć pusty wózek na własność skoro stoi nieużywany. [emoji28][emoji33]
Dziewczyny, a odszedł Wam czop śluzowy?
Mi dzisiaj rano odpadł, taka czerwona galaretka..
Mi nie odchodził wcale tzn nie przed szpitalem albo z miesiąc przed i tak się kulałamMi lekarz ostatnio powiedzial ze jak odejdzie mi czop zabarwiony na rozowo to mam sie zbierac do szpitala