niunia2324
Fanka BB :)
Wow! Extra , zdążę jeszcze z kilkoma rzeczami mam nadzieję@niunia2324 kochana! Ja z rozwarciem chodzę już 2 tygodnie i mam zamiar jeszcze 3 przejść![]()
Ale mój M. juz ma niezłego pietra, jakie to urocze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow! Extra , zdążę jeszcze z kilkoma rzeczami mam nadzieję@niunia2324 kochana! Ja z rozwarciem chodzę już 2 tygodnie i mam zamiar jeszcze 3 przejść![]()
Większego niż Ty- rodząca?Wow! Extra , zdążę jeszcze z kilkoma rzeczami mam nadzieję
Ale mój M. juz ma niezłego pietra, jakie to urocze![]()
A mój stwierdził że czas zacząć przerywać rozmowy służbowe jak żona dzwoniWow! Extra , zdążę jeszcze z kilkoma rzeczami mam nadzieję
Ale mój M. juz ma niezłego pietra, jakie to urocze![]()
Na to wyglądaWiększego niż Ty- rodząca?![]()
Tak trzeba rejestrować Maluszka tam gdzie się urodził. Można to zrobić internetowo, pod warunkiem, że dziecko pochodzi ze związku małżeńskiego (tak nam powiedziano i tak wczoraj zrobiliśmy z Mężem, a co z tego wyjdzie - dowiem się niebawem)I maluszka trzeba rejestrować w mieście w którym się urodziło ? Czy można u siebie w mieście ?
teraz tez nie wiadomo jak to najlepiej rozwiązać w czasie tej zarazy. Może zadzwonię do urzędu i zobaczymy co powiedzą
Hej, myślę że nie ma co naciskac. Może być to dla niego trauma potem. Różne faceci reagują może bać się Ciebie dotknąć potem, albo zemdleć i będzie kłopot. Jedli nie czuje się na siłach nie zmuszaj go. Mój mimo to że chce być przy porodzie to nie mam pojęcia jak to zniesie. Ma zakaz patrzenia na krocze w trakcie porodu.Moj nie chce być przy porodzieChyba boi się ze nie da rady wytrzymać. Na początku bardzo się denerwowałam na sam fakt ale wkoncu odpuściłam. Naciskanie nic nie da a wręcz może i przeciwnie przynieść odwrotny skutek. Wiadomo ze jak będzie możliwość to chciałabym. Może jak przyjdzie co do czego to zmieni zdanie, bo raz ktoś go zapytał czy będzie przy porodzie to powiedział tak. Zrobiłam zdziwiona minę ale nie drazylam tematu. Raz mu powiedziałam ze jakbym miała wybór to tez nie chciałabym rodzic tylko żeby ktoś to zrobił za mnie
![]()