Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Nie pij kranówy w szpitalu kobietoJa zastanawiałam się nad wzięciem Butelki z filtrem Zamiast targać zgrzewkę wody. Tylko nie wiem jak moja głowa przyjmie fakt ze pije kranowe![]()
Wyjdziesz świecąca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pij kranówy w szpitalu kobietoJa zastanawiałam się nad wzięciem Butelki z filtrem Zamiast targać zgrzewkę wody. Tylko nie wiem jak moja głowa przyjmie fakt ze pije kranowe![]()
Ja wczoraj czytałam w necie, że można iść tam gdzie się rodzilo lub tam gdzie się jest zameldowanym ale pewnie lepiej przedzwonic najpierw i dopytać czy na pewno.a jak w trakcie ciąży partner może potwierdzić ojcostwo ?
maz to idzie z automatu jako ojciec. A bez ślubu dziecko nie ma ojca i nazwisko dostaje matki[emoji17] dopiero ponoć w urzędzie to się prostuje
Trzeba tam, gdzie sie urodzilo
Nie pij kranówy w szpitalu kobieto
Wyjdziesz świecąca☣![]()
Ja mam zamiar kupić tą butelkę filtrującą dafi, właśnie po to by nie targać wody w walizce i wiem że dużo kobiet tak robi więc chyba też się skusze.. Co do jakości wody w szpitalu to bez przesady nikt nie świeci po wyjściu ze szpitala.. Herbaty czy posiłki podawane w szpitalu to na innej wodzie są?Ja zastanawiałam się nad wzięciem Butelki z filtrem Zamiast targać zgrzewkę wody. Tylko nie wiem jak moja głowa przyjmie fakt ze pije kranowe![]()
ja chyba też kupię tę butelkę świetny pomysł!Ja mam zamiar kupić tą butelkę filtrującą dafi, właśnie po to by nie targać wody w walizce i wiem że dużo kobiet tak robi więc chyba też się skusze.. Co do jakości wody w szpitalu to bez przesady nikt nie świeci po wyjściu ze szpitala.. Herbaty czy posiłki podawane w szpitalu to na innej wodzie są?Woda jak woda taka sama jak w innych budynkach miasta, chyba szpital nie ma osobnego wodociągu
![]()
Ja kupiłam właśnie dafi z filtrem w biedronceJa mam zamiar kupić tą butelkę filtrującą dafi, właśnie po to by nie targać wody w walizce i wiem że dużo kobiet tak robi więc chyba też się skusze.. Co do jakości wody w szpitalu to bez przesady nikt nie świeci po wyjściu ze szpitala.. Herbaty czy posiłki podawane w szpitalu to na innej wodzie są?Woda jak woda taka sama jak w innych budynkach miasta, chyba szpital nie ma osobnego wodociągu
![]()
Ja mam dafi ale jest okropnie irytująca, gniecie się więc chyba kupię butelkę brity bo jest twardsza ale to już zależy od preferencjija chyba jednak zmieniam szpital więc czeka mnie przepakowanie bo nie potrzebuję tylu rzeczy do małego
![]()