Kasiula_84
Aktywna w BB
Przecież kranówka w szpitalu jest z wodociągów. Chyba, że jest napisane, że nie wolno pić. Tak mi się wydaje. Ja osobiście oprócz kilku małych butelek biorę butelkę filtrująca kilka osób mi tak doradziło.Przekonałas mnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przecież kranówka w szpitalu jest z wodociągów. Chyba, że jest napisane, że nie wolno pić. Tak mi się wydaje. Ja osobiście oprócz kilku małych butelek biorę butelkę filtrująca kilka osób mi tak doradziło.Przekonałas mnie![]()
Sam poród 1h 45 minSuper, @Niesmiala ! I fajnie, że się odezwałaś. Cieszymy się, że wszystko jest oki oby maluszek wyszedł jak najszybciej i był z Wami!
A sam poród jak? To był poród siłami natury, nie? Brałaś znieczulenie? Długo trwał? Było bardzo ciężko? [emoji28]
Ja mam koszulki na ramiączkach z H&M z odpinanymi ramiączkami, dostałam od koleżanki, no i jedną taką bluzkę, która ma dekolt taki jakby rozsuwany na boki, ale ogólnie też się fajnie sprawdzają rozpinane koszule po prostu.macie już jakieś ubrania do karmienia? czy będziecie w normalnych chodzić?
Nakupowałam sukienek letnich ciążowych z opcją "do karmienia"macie już jakieś ubrania do karmienia? czy będziecie w normalnych chodzić?