Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupilam większość rzeczy z firmy Alphanova, sprawdzałam składy i wydają się być bardzo przyjazne, a na odparzenia krem 123 z Musteli. Na blogu sroka o jest dobre zestawienie [emoji846]Dziewczyny, a jakie kosmetyki planujecie/już macie dla dzieciaczków na początek?
Dziewczyny, a jakie kosmetyki planujecie/już macie dla dzieciaczków na początek?
moje smoczki kazali w instrukcji gotować przez 5 minut i poczekałam aż to odparuje, nic nie wymyśliłam,Ja mam z kolei inny dylemat. Właśnie zabrałam się za przygotowyanie torby i pranie ubranek. No i jeszcze chciałam dopakowac jeden smoczek i butelkę tak w razie czego, no ale najpierw trzeba je wysterlizowac. Zaopatrzyłam się w sprzęt, bo nie mamy mikrofali, wszystko pięknie się odparowało i super, tylko ma w sobie odrobinki wody z pary. Schnie mi to już od wczoraj, a takiego przecież mokrego nie spakuje w woreczki foliowe. Jaki sens ma już teraz ta sterylizacja, po takim czasie... [emoji849] [emoji848]
Macie może jakiś patent na który nie wpadłam xD? [emoji846]
Ja wszystko razem wrzucilam do sterylizatora, bo na instrukcji Medeli recznej było napisane, że trzeba właśnie albo wygotowac albo w jakimś urządzeniu każda część. Jedynie rączki nie wolnomoje smoczki kazali w instrukcji gotować przez 5 minut i poczekałam aż to odparuje, nic nie wymyśliłam,
ja z kolei od razu podpytam jak wysterylizować części od laktatora, to się gotuje kilka minut czy tylko sparza wrzątkiem?