karolaka88
Fanka BB :)
Ja dzis prasowalamMoje stopy dziś nie wiedzą, że jest coś takiego jak kostkitak opuchniętych jeszcze nie miałam, No ale gorąco i duszno okropnie, No i dzisiaj mocno się napracowałam- mocne wicie gniazda
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzis prasowalamMoje stopy dziś nie wiedzą, że jest coś takiego jak kostkitak opuchniętych jeszcze nie miałam, No ale gorąco i duszno okropnie, No i dzisiaj mocno się napracowałam- mocne wicie gniazda
![]()
Mi ciężko ocenić... Na pewno są różnice między dniami. Czasami Dzidziuś jest bardziej aktywny a czasem mniej. Niby podają, że jak się znacznie zmienia aktywność to warto też zgłosić się do lekarza, ale ja nie wiem czy bym jeszcze nie poczekała... Najlepiej zrób to co Ci podpowiada intuicja. Jak zrobisz, będzie dobrze. Najgorsze jest zdecydowanie jak Dzidzia w ogóle się nie rusza a to nie Twój przypadek.Moja mała dziś jest szalenie aktywna, myślicie, że to powód do niepokoju? jeszcze nigdy się aż tak nie wierciła i to od samego rana, zazwyczaj ma kilka sesji, ale dziś i dużo i długo i bardzo intensywnie, miałyście takie ataki zorganizowane?
A co jadłaś?Moja mała dziś jest szalenie aktywna, myślicie, że to powód do niepokoju? jeszcze nigdy się aż tak nie wierciła i to od samego rana, zazwyczaj ma kilka sesji, ale dziś i dużo i długo i bardzo intensywnie, miałyście takie ataki zorganizowane?
Tak, czasem mam takie dni, a dzisiaj nie zjadłyśmy obiadu wiec czekamy na ogromna pizze!Moja mała dziś jest szalenie aktywna, myślicie, że to powód do niepokoju? jeszcze nigdy się aż tak nie wierciła i to od samego rana, zazwyczaj ma kilka sesji, ale dziś i dużo i długo i bardzo intensywnie, miałyście takie ataki zorganizowane?
na śniadanie naleśniki z serem, na obiad pulpety z kaszą gryczaną i kiszoniakami, na kolację mozarellę z papryką, ale ona przed śniadaniem już się dziś wiercić zaczęłaA co jadłaś?![]()
My tez dzis po pizzy☺ z rukolaTak, czasem mam takie dni, a dzisiaj nie zjadłyśmy obiadu wiec czekamy na ogromna pizze!