Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Owsianka pomaga ? Ja czuje że miejsce w środku mnie się skończyło...a na nic się nie zapowiadahahahha Natalia dobry śmietnik zapodalas. Też tak czasami jemale jednak na drugi dzień płatki albo owsianka żeby wydalic to jak najszybciej, bo się czuje przejedzona, zapchana i taka właśnie jedzeniowo zaśmiecona
Ja miałam zawsze problemy z zaparciami i chociażbym ogórki kiszone popila maślankę to.za chiny nie ruszyOwsianka pomaga ? Ja czuje że miejsce w środku mnie się skończyło...a na nic się nie zapowiada
Ja tez taka lubie . Posypana wiórkami kokosowymino mi pomaga, tak na spokojnie, z mlekiem gorącym, owocami wkrojonymi. Robię sobie taki detox po takich jazdach jedzeniowych
No ja nigdy nie mialam, teraz przebijam nawet mojego w piszczaniu bąków ale to wszystkoJa miałam zawsze problemy z zaparciami i chociażbym ogórki kiszone popila maślankę to.za chiny nie ruszy
Byłam tu juz ? Daj recepty na koktajJa tez taka lubie . Posypana wiórkami kokosowymi
Ale po tym koktajlu co Wam mówiłam to mnie dopiero ścigało.musze staremu powiedzieć żeby zrobil
Sprobuj koktajl z jarmużu , kiwi , banana avokado limonki i jabłka . Podłej woda kokosowa albo aloesowa i zmiksuj . Ja dodaje jeszcze siemię lniane i latam do kibelka conajmniej 8 razy dziennieJa miałam zawsze problemy z zaparciami i chociażbym ogórki kiszone popila maślankę to.za chiny nie ruszy
He he he to tak jak u mnieNo ja nigdy nie mialam, teraz przebijam nawet mojego w piszczaniu bąków ale to wszystko![]()
Jaki mix.... ja pamiętam jak mama nue kazała np wodą popijac niektórych rzeczy bo będzie" sraczka" jadłam piłam i nicSprobuj koktajl z jarmużu , kiwi , banana avokado limonki i jabłka . Podłej woda kokosowa albo aloesowa i zmiksuj . Ja dodaje jeszcze siemię lniane i latam do kibelka conajmniej 8 razy dziennie
Aaaaa i szpinak jeszcze