montek.87
Fanka BB :)
A moze to alergia? Ja tak bylam leczona antybiotykami bo niby infekcje a okazalo sie ze alergia na jablkaU nas infekcja bakteryjna, Syn ma zawalone zatoki. Od września co dwa tygodnie są chore. Masakra. Raz jedno, raz drugie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A moze to alergia? Ja tak bylam leczona antybiotykami bo niby infekcje a okazalo sie ze alergia na jablkaU nas infekcja bakteryjna, Syn ma zawalone zatoki. Od września co dwa tygodnie są chore. Masakra. Raz jedno, raz drugie.
Dobrze piszecie z ta alergia, ja jak byłam mała to co chwile pakowali we mnie antybiotyki, przynajmniej z 4-6 razy w roku i ciagle się powtarzały infekcje... okazało się, ze jestem alergikiem i odkąd biorę leki jest wszystko super, nie chorujeA moze to alergia? Ja tak bylam leczona antybiotykami bo niby infekcje a okazalo sie ze alergia na jablka
Byliśmy u jednego z najlepszych alergologow. Wykluczyl alergie.A moze to alergia? Ja tak bylam leczona antybiotykami bo niby infekcje a okazalo sie ze alergia na jablka
Byliśmy u jednego z najlepszych alergologow. To nie alergia. Po leczeniu na alergie u Syna pojawily sie szmery nad serduszkiem. Oczywiście zrobimy testy zeby miec 100% pewnosci, ale raczej tu kwestia pojscia do przedszkola. Wczesniej nie mialy czestego kontaktu z dziecmi, praktycznie nie chorowaly. Teraz nadrabiaja.Dobrze piszecie z ta alergia, ja jak byłam mała to co chwile pakowali we mnie antybiotyki, przynajmniej z 4-6 razy w roku i ciagle się powtarzały infekcje... okazało się, ze jestem alergikiem i odkąd biorę leki jest wszystko super, nie chorujeale nie ma mowy na dłuższa metę u mnie bez leków...
U mnie już choinka stoico prawda dopiero światełka są na niej ale powoli zaczne ubierać
![]()
Ja już próbowałam chyba wszystkiego. No szkoda dziecia bo się męczy... A ja już tydzień prawie nie śpię.To tez wesoło ... u nas gardło katar i to ucho.
Czekam aż koleżanka podrzuci mi to anginke
U nas zawsze jakieś drobiazgi się kupuje. Jak szarpnęliśmy się i zafundowaliśmy teściom mega sylwestra, to były narzekania że nie mają się w co ubrać i w sumie to nikogo nie będą znać itp (co roku marudzili że siedzą zawsze w domu)A macie juz pomysły na prezenty?
Np. dla rodziców?
W ostatnim roku zrobiliśmy im wycieczkę- Karlowe wary, i teraz nie wiadomo co, żeby byli zadowoleni...
Za to dla dzieciaków szaleństwo zakupowe. A z mężem zrobiliśmy sobie wspólny prezent, i w końcu kupiliśmy stół z krzesłami do kuchniA macie juz pomysły na prezenty?
Np. dla rodziców?
W ostatnim roku zrobiliśmy im wycieczkę- Karlowe wary, i teraz nie wiadomo co, żeby byli zadowoleni...