reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja mówię o kobiece która nie jest w ciąży to jest tylko efekt tego że Ci się organizm oczyszcza
Jesz wszystko tylko w formie zupy i jesz 6-7 razy dziennie i broń boże się nie odchudzasz ;-)
100 g domowej zupy to ok 50kca, czyli mniej niż 100 g banana. nawet jeśli jesz ją 6 razy dziennie to daje to tylko 300 kcal przy normalnym zapotrzebowaniu na ok2000 kcal. Co byś nie mówiła to jest głodówka a nie dieta.

Ja się zastanawiam czy zastosować u siebie zupomanie bylam na niej i udało mi się w miesiąc jedząc wszystko w formie zupy prawie 11kg w miesiac

To jest wlanie błędne myśle UE dotyczące odchudzania. Żeby schudnąć trzeba jeść. To co :) a dieta to nic innego jak zmiana nawyków żywieniowych
Skontaktuj się z dobrym dietetykiem i nic na własna rękę:)

100 g domowej zupy to ok 50kca, czyli mniej niż 100 g banana. nawet jeśli jesz ją 6 razy dziennie to daje to tylko 300 kcal przy normalnym zapotrzebowaniu na ok2000 kcal. Co byś nie mówiła to jest głodówka a nie dieta.

Dokładnie tak . A przy jedzeniu 2000 kcal można wyglądać rewelacyjnie!! Nie zrzucisz zdrowo nawet kilograma przy takiej diecie. Nie wspomnę o tym jakiej krzywdy narobisz swojemu organizmowi

reklama
Spokojnie akurat jestem z tych co mają silną wolę
Ciesze się że nie ciągnie mnie do słodyczy przerzucilam się na wodę i nie głosuje się i nie podjadam jest i tak progres i dużo sałatek
Dziękuję wam dziewczyny ale naprawdę nie mam zamiaru się odchudzac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry