reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Mój już pyta, czy mam jakiś plan treningowy na po porodzie 😂 oczywiście to wszystko w żartach, ale jak na to spojrzeć z boku to ktoś może pomyśleć, że mam wyrodnego męża 🤔

reklama
Hehe... Ja też coraz bardziej odpuszczam podnoszenie przedmiotów z ziemi. Chociaż z naszej 2ki to ja zwykle to robiłam.
U mnie za dnia dobrze za to w nocy mam masakry. Boli mnie ta pachwina, lekarz mówi że macica rotuje i to od tego. Ja natomiast w nocy mam wrażenie jakby miednica miala mi pęknąć. Jestem dzisiaj padnięta bo młoda dała mi w nocy popalic. 2 dni walczyła na wskoczenie na pozycję.
I w końcu jej się udało. Jest głowa w dole, oczywiście jeszcze 10 razy się to pewnie zmieni. Brzusio wypchlo. Podobno magnez i żelazo mam brać. Żelazo bo spadła mi hemoglobina, a magnez na tą pachwinę.
Taka ciekawostka dziewczyny. Odstawiam Mama DHA bo przetestowałam ostatnio i to od tych suplementów mam zgagę straszną. Wystarczy że 1 dzień nie wezmę i jak ręką odjął.

ja tez biorę mama dha premium plus ale mi nic nie jest. Ogólnie cala ciąże nie mam żadnych objawów ani dolegliwości. Oprócz rosnącego brzucha 😀

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry