Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też się jakoś bardzooo nie powiększył. Kupiłam parę staników ale moja koleżanka, która rodziła w marcu powiedziała ze ona dopiero po porodzie musiała wymienić staniki bo wszystkie które kupiła były za małe (tj jej przy karmieniu dopiero piersi urosly) więc chyba poczekam.Jak do tej pory nie zauważyłam znaczącej zmiany w rozmiarze. Jedynie co to po obwodziei tez to jest zagwostka przy kupnie biustonosza a wiadomo ze nie chciałabym na ostatnia chwile. Być może kupie coś z „zapasem”
![]()
Moja przyjaciółka mówiła to samo - że jej piersi najbardziej urosły przy karmieniu.Mnie też się jakoś bardzooo nie powiększył. Kupiłam parę staników ale moja koleżanka, która rodziła w marcu powiedziała ze ona dopiero po porodzie musiała wymienić staniki bo wszystkie które kupiła były za małe (tj jej przy karmieniu dopiero piersi urosly) więc chyba poczekam.
Normalnie to bym powiedziała, że żelem dezynfekującym tylko pod warunkiem że dzidzia tego nie będzie brała do buzi... A jeśli jest ryzyko, że będzie brała to może szmatką zamoczoną we wrzątku i mydłem.Macie pomysł jak np zdezynfekować Szumisia? Bo tego nie wrzucę do pralki.
A jakiego masz? Powinien mieć wyjmowany mechanizm, aby eyprac go normalnie w pralceMacie pomysł jak np zdezynfekować Szumisia? Bo tego nie wrzucę do pralki.
Mi biust wskoczył na rozmiar DD w pierwszym miesiącu ciąży i staniki które kupiłam są mi cały czas dobre. Mam wrażenie nawet że dziecko biust mi zmalał.Moja przyjaciółka mówiła to samo - że jej piersi najbardziej urosły przy karmieniu.
Polecam staniki z Italian Fashion, miękkie w 3 najbardziej popularnych kolorach i do tego bardzo tanie [emoji846]Macie już jakieś wybrane albo kupione biustonosze do karmienia? Polecacie coś?