Polecam staniki z Italian Fashion, miękkie w 3 najbardziej popularnych kolorach i do tego bardzo tanie [emoji846]
chyba kupie coś takiego na początek bo są jak sportowe to nawet jak mi piersi wyskoczą to się zmieszczą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Polecam staniki z Italian Fashion, miękkie w 3 najbardziej popularnych kolorach i do tego bardzo tanie [emoji846]
Ładny. Też będę zamawiać. Tylko nie mogę się zebrać. Gdzie kupowałas?Jezu czuję się jakbym miała urodziny tyle zakupów ostatnio...
Właśnie przyszedł fotel z pufą. Muszę się wam pochwalić.
Jezu czuję się jakbym miała urodziny tyle zakupów ostatnio...
Właśnie przyszedł fotel z pufą. Muszę się wam pochwalić.
Zamawiałam "na urząd". Nie wyszło najtaniej, ale chciałam mebel na lata. No i zawsze marzyłam o takim swoim siedzisku mamowym. Cena uzależniona jest od rodzaju tkaniny. Przysłali mi najpierw karton wzorników (za przesyłkę w obie strony 30 zł bo tylko wypożyczasz), kontakt bardzo uprzejmy i szybki (mailowy).Ładny. Też będę zamawiać. Tylko nie mogę się zebrać. Gdzie kupowałas?
Też brałam go pod uwagę ale obecnie są beznadziejne kolory w oferciebardzo ładny.Mi na szczęście odchodzi ten wydatek.Mam popularny strandmon z Ikei tylko go przepiore dla odświeżenia
uprałam, przymierzyłam, to prześcieradło, które kupiłam nazywało się uniwersalne i mimo, że miało rozmiar 80 cm to pasuje super, ma jeszcze zapas, więc nie masz się co martwić o rozmiar, zapłaciłam 11 zł za sztukę na allegroDziewczyny, a kupujecie do wózka prześcieradło z gumką na materacyk? Pytanie zwłaszcza do posiadaczek Tutis Uno. Jak patrzę na amazonie (bo ja tam dużo rzeczy zamawiam), to widzę tylko prześcieradła na max. 80 cm a w Tutisie są 84... Można w sumie pieluszkę kłaść ale wydaje mi się, że takie prześcieradło z gumką będzie stabilniejsze...
Podeślesz linka?uprałam, przymierzyłam, to prześcieradło, które kupiłam nazywało się uniwersalne i mimo, że miało rozmiar 80 cm to pasuje super, ma jeszcze zapas, więc nie masz się co martwić o rozmiar, zapłaciłam 11 zł za sztukę na allegro