MojrAnka
Fanka BB :)
na pewno, my mamy dwa duże psy, ale pożegnaliśmy już dwie świnki morskie. Też była rozpacz.Oj Współczuję ciężkiej nocy. Ostatnio nam chomiczek zdechł, pierwsze zwierzątko moich córek, płacz straszny był
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno, my mamy dwa duże psy, ale pożegnaliśmy już dwie świnki morskie. Też była rozpacz.Oj Współczuję ciężkiej nocy. Ostatnio nam chomiczek zdechł, pierwsze zwierzątko moich córek, płacz straszny był
UPS no to oby szybko minęły.To co mówiłam ostatnio, że mi nic nie dolega oprócz piersi to odwołuje. Od dwóch dni mam mdłości ale nie rano tylko zaczynają się około południa i tak do wieczora.
Ooo widzisz to może chłopiec będzie bo podobno dziewczynka urodę mamie zabieraJa dziś usłyszałam w pracy, że jakoś ładnie na buźce wyglądam (jeszcze nie wiedzą)
to tylko zabobonyOoo widzisz to może chłopiec będzie bo podobno dziewczynka urodę mamie zabiera![]()
Zobaczymy i faktycznie całkiem inna ciąża niż z córkami ale też inny plemnikOoo widzisz to może chłopiec będzie bo podobno dziewczynka urodę mamie zabiera![]()