reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja żałuję, że wczoraj nie zbadałam proga robiąc betę... trudno. W poniedziałek powtórka żeby sprawdzić przyrost i przy okazji to zrobię 🙂 chociaż 8dpo miał 17ng, więc mam nadzieję że teraz jest więcej 🙂

Ja dzwoniłam, nawet do dwóch. Powiedzieli, ze jest ok (ale Dziewczyny niektóre na Staraczkach sadza, ze to nie jest dobry i mam mętlik w głowie). Tzn. jeden z nich, ze jest w widełkach i koniec, po to są widełki, drugi ze jak bety przyrost ok to jest najważniejsze. Z kolei moja była ginekolog (3 opinia) bo ona mi odpisuje jak napisze maile wskazała żebym wykonała jeszcze jedno badania proga. I tyle :) już kończę ten temat, bo głowa paruje. Nic nie wymyślę, a tylko sie stresuje. Mąż mi mówi, ze zaraz codziennie na krew będę chodzić, mam sie uspokoić - takie męskie gadanie, bo będzie wszystko dobrze z naszym Kropusiem (tak go nazwaliśmy :)). Trzymacie się dziewczyny! Udanego weekendu 😉
U nas odwrotnie, to mąż bardziej wariuje.
I jak głaszcze mi brzuszek to mówi jak do dziewczynki 🥰 Ja jak do chłopaczka

@Dreamy znalazłam. 😁 przypomnij mi jak Tobie wychodzi termin z o.m. mi po tym usg coś koło 7, Tobie podobnie ?
Napisałam do Ciebie prywatną wiadomość z linkiem, ale chyba nie widziałaś? 🤣 kurcze wiesz co ja mam tak nieregularne cykle po porodzie, że mi wychodzi od 8 do 10, zaczekam na usg. A ostatni okres miałam 3 października, przed porodem miałam cykle jak w zegarku 26 dni, a teraz już słabo.

Ja miałam ostatni okres 4.10 termin z kalendarza wychodzi mi 10.07 ale właśnie miałam krótkie cykle 26 dni więc w ruch kalendarzach gdzie korygują o czas cyklu wychodzi 8.07. Chociaż marzy mi się by urodzić jeszcze koniec czerwca..
Napisałam do Ciebie prywatną wiadomość z linkiem, ale chyba nie widziałaś? [emoji1787] kurcze wiesz co ja mam tak nieregularne cykle po porodzie, że mi wychodzi od 8 do 10, zaczekam na usg. A ostatni okres miałam 3 października, przed porodem miałam cykle jak w zegarku 26 dni, a teraz już słabo.

reklama
Do góry