Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja prywatnie chodzę, więc sprzęt napewno troszkę lepszy niż na nfzAle wy macie ładne te usgaż mi przykro ze u mnie taka beznadziejna widocznośc w środku
We wtorek idę niby na lepsze usg ale
Dalej na NFZ wiec cudów się nie spodziewam - zobaczymy powinno być 7 tyg z małym hakiem
No to super, pocieszyłaś mnie trochę@daariaa9 pytałam o te plamienia czy podbarwiony śluz, ale lekarz twierdzi że wszystko jest w porządku. Macica się dosyć mocno powiększyła przez ostatnie 2,5 tygodnia i możliwe że to z tego. Narazie mam się obserwować. Ale nic nie wygląda podejrzanie czy niepokojąco.
Jakie duże dzieciątko?Już po wizycie. W końcu konkretny widok u mniebo ostatnio wszystko takie malutkie było na usg. Wg usg 8+6, a z miesiączki 9+1 i badanie miałam robione przez brzuch
![]()
Powiem Tobie, ze ja się tez zawiodłam na sprzęcie. W ciąży z synem lekarz zainwestował kasę i wyposażył gabinet w nowoczesny aparat usg i tam to wszystko można było zobaczyćAle wy macie ładne te usgaż mi przykro ze u mnie taka beznadziejna widocznośc w środku
We wtorek idę niby na lepsze usg ale
Dalej na NFZ wiec cudów się nie spodziewam - zobaczymy powinno być 7 tyg z małym hakiem
Mam szwagra MikołajaMikołaje to super chłopaki [emoji3590]
Ja jutro idę ciekaw ile będzie mój miał2,17cm![]()